Valborgsfirandet 2024

Stort tack till alla deltagare för firande i Dungen!
Vi var ca 75 personer och det det blev en vacker kväll i eldens tecken. Ett 20 tal eldkorgar och marshaller brann under hela kvällen och kvällens avslutades med elddansaren Zaio Hellgren som kom och dansade med elden kvällen till ära. Vi underhölls med sång framförd Gunilla Ehrnborn och Malin Andersson och vi fick alla möjlighet att lufta våra strupar med lite allsång.
Kommunalrådet Jeanette Ovesson höll ett hoppfullt tal till våren, ja nu är den äntligen här efter en ovanligt kall start! Sonja och Magnus höll oss traditionsenligt varma och mätta i magen med goda grillade korvar och drycker. Se fler bilder under under fliken FOTON.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait